donderdag 4 oktober 2007

Dag 12, Downtown Atlanta!



Heej Peoplzzz

Vandaag hebben we even uitgeslapen! Was wel even nodig want volgens mij begonnen we allemaal pas nu een beetje een soort van jetlag te voelen, maar dat gevoel is nu weer weg! Na een moeizaam begin van de dag zijn we naar Danny’s gegaan, een soort eetcafeetje hier op loopafstand, en daar hebben we even ontbeten.



Rond een uurtje of 2 zijn we naar Downtown Atlanta gegaan en hebben we daar even geshopt. Enorm veel nikes in allemaal verschillende modellen en kleuren! Nikes Heaven!!! Echt bizar! Wel enorm veel ganstershit! Veel zwarte mensen met guns di ehier over straatlopen, best wel bizar! Nu voelen wij ons buitenlanders!



‘s Avonds zijn we ook naar Danny’s gegaan om te eten! Heerlijke garnalen en steak op! Eindelijk eens normaal eten! Was wel even nodig! Vandaag houden we het kort, vandaag is er namelijk niet zo veel gebeurt! Morgen hoop ik het langer te kunnen maken!

Groetjes!

1 opmerking:

Opper_Otto zei

Hai Guys,

Leuke fimpjes weer.
Maar nu wat anders.
Degene die lacht als AJAX veliest, gun ik het volgende :
Geen gaatjes prikken met een bassnaar, maar met de strijkstok van een CELLO.
Goed voorverwarmen, geen ijs tegende pijn. Stop deze maar in de mond van de betrokkene (wie wil dat zielige gegil nu aanhoren).
Vervolgens de strijkstok opnieuw verhitten. Indien op temperatuur, de strijkstok via de ruggemerg laten zakken, tot aan het eind van de ruggemerg.
De eerstevolgende vrije opnening dichtlassen (voorkomt gasvorming).
Stok niet meer verwarmen (zonde van de inmiddels gekweekte bacteriƫn).
Tongpiercing.
Ik weet zeker dat hij de eerstvolgende keer dat AJAX verliest (zondag dus) niet lacht.

groetjes
Opper-Otto