woensdag 26 september 2007

Dag 4 alweer



Hello People!!!

Wat gaat het toch opeens snel zeg! dag 4 is alweer voorbij! Vandaag hebben we weer een leuke dag achter de rug. Zoals gewoonlijk moesten we weer van opper-Otto vroeg ons bed uit, en zoals gewoonlijk moesten we ook weer op de Kieviten wachten! Haha, maar dat doet er allemaal niet toe!

Eerst gingen we naar Fountain Square omdat het Midpoint Festival daar geopend werd door een paar collega bandjes uit Nederland wat helaas door regen een beetje tegenviel! Muzikaal was het niet in ons straatje maar Bagga Bownz was wel heel erg tof!! moet je even checken!!! http://www.baggabownz.com!



Toen dat eenmaal voorbij was gingen we naar de bushalte, op weg naar Florence Mall. Een redelijk klein winkelcentrum (voor Amerikaans begrip dan...) waar we even gingen winkelen! Een uur met de bus (wat we overigens niet van tevoren wisten) maar het was wel de moeite waard! We hebben daar lekker gegeten en geshopt! Even lekker relaxen in een winnkelcentrum met de airco op -10, HEERLIJK!!!



In de avond gingen we naar Know Theatre (de zaal waar wij vrijdag optreden). Hier werd de officiele opening van het festival gehouden met o.a. Graze, wat trouwens ook wel de moeite waard is om even te checken!! http://www.graze.nl/ Een te gekke band met een zangeres die BEHOORLIJK goed bij stem is!!

We zijn daarna nog doorgegaan naar een paar clubs om een beetje Rory MI te promoten en gigs te vinden voor de rest van de week. Morgen gaan we knopen doorhakken en afspraken maken met de eigenaren, want we waren vanavond eigenlijk net iets te laat ermee gekomen... Morgen beloofd dus weer veel goeds! We houden jullie op de hoogte en hier hebben we weer een paar leuke filpmjes!!

Groetjes!!!

Rory, Ben, Rick, Kevin en Ricardo!



5 opmerkingen:

PWYP zei

He gasten!

Dan ook maar even een kort verslag vanaf de andere kant van de wereld (vanuit jullie perspectief bezien dan he).

Het regent hier, is koud, bewolkt...

Maar zooo lekker rustig!

Nee hoor...z onder dollen, ik denk dat we jullie allemaal wel missen. De fotoverslagen zijn erg leuk om te zien. Komen die foto's trouwens echt van mijn camera?

Anyway... Ik hoop dat jullie het onwijs hebben daar. Kan niet wachten om de verhalen te horen!

Liefs,

Michelle

PW zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
niek,karin,maaike,tessa zei

Hallo luitjes, de foto's zien er geweldig gezellig uit en zo te lezen amuseren jullie je prima!Succes met het optreden vrijdag en geniet ervan!
Liefs van Niek, Karin, Maaike en Tessa

Nettie, Wim en Lizzy zei

He jongens,

Begrijp ik het nou goed van Jis smsje? moeten jullie vanavond al spelen? smsje om 19.00uur ontvangen. bij jullie toen 13.00uur. hier nu 22.00 dus bij jullie 16.00 moeten jullie straks spelen. Misschien lezen jullie dit op tijd; Wens ik jullie onwijs veel succes toe.
Ik heb ook gelezen op de MPF site dat Touchin Touges(ofzoiets)bij de opening al hebben gespeeld. Hebben jullie ze al ontmoet?
Ben weer nieuwsgierig naar de volgende verhalen en antwoorden op de vragen....

Nettie

Unknown zei

Hee stoere boys Kalkman hier.
Ik lag me helemaal stuk om al die filmpjes! film voortaan gewoon alles. Ben benieuwd naar de filmpjes van optredens.
veel plezier, de groete!