zondag 30 september 2007

Dag 8, Welcome to Nashville!



Heej Mensen in het natte Nederland!

We hebben internet! Na een hoop gezeik met het draadloze netwerk hebben we toch eindelijk internet! Ik kan de weblog dus voorlopig bij blijven werken! Toch is de verbinding nog een beetje labiel maar we doen er alles aan om de weblog UP TO DATE te houden!

Vandaag zijn we vertrokken uit het hotel waar we maar 1 nacht hebben geslapen. Thank GOD!! Want we zaten aan de snelweg en dat maakte best veel herrie, niet echt relaxed als je probeert te slapen!

Met de Yellow Cab zijn we naar het Greyhound station gebracht in Downtown Cincinnati en met de Greyhound zijn we naar Louisville gegaan waar we moesten overstappen op een andere bus naar Nashville. Tijdens deze reis zijn we nog een tijdzone verder van Nederland gereden dus nu scheelt het 7 uur.



Toen we waren aangekomen in Nashville stond Sonny Hunt (een gitarist) ons op te wachten en bracht ons naar het hotel. Rory gaat bij Sonny een solo inspelen op zijn cd. Rory en Sonny hebben al eerder contact gehad via misdane en tijdens Sonny’s tour in Nederland hebben ze contact gehad.



We gooiden de spullen in de kamer en gingen wat eten want we hadden al sinds vanmorgen niet meer gegeten en toen we aankwamen was het toch iets van 8 uur. We liepen even de weg over en kwamen een leuke Irish Pub tegen waar je ook HEERLIJK kan eten onder het genot van leuke serveersters die je glas maar blijven bijvullen.

Vandaag is er dus weinig bijzonders gebeurd, maar morgen gaan we weer op pad. We gaan eerst het zwembad uitproberen hier (met dit warme weer is een zwembad wel erg lekker en in de vorige hotels waren ze gesloten) en gaan we optredens proberen te regelen. Ons eerste doel is de Irish Pub. We zagen daar een podium en een uitgebreide geluidsinstallatie staan. Morgen is de man die de live muziek regelt er en gaan we even met hem praten en hem even laten horen wat voor muziek we maken. Duimen dan maar jongens!!

Tot morgen!

3 opmerkingen:

Larock zei

He jongens.
Blij dat jullie "fris" en heelhuids aangekomen zijn in Nashville.
Wij zijn vanmorgenvroeg om 5:30 uur geland op schiphol en slapen straks weer lekker in ons eigen bed.
Het is hier 15 graden en bewolkt en het zwembad is gesloten.
Ik hoop dat jullie vandaag kunnen spelen in de Ierse pub.
e blijven jullie op de voet volgen

Groet
Ingo

Nettie, Wim en Lizzy zei

Hi guys,
Welkom in Nashville.Ben en Ricardo bedankt voor de goede uitleg. Fijn dat jullie weer heerhuids zijn aangekomen. Zowaar Kevin ook lang in beeld geweest. Ach en de jonkies Rick en Rory zo schattig knikkebollen!! Valt nie mee he. Het optreden was lauw he in Cincinatti?! En filmpje was duidelijk fijn dat alles qua intrumenten enzo ook in orde was. Dat is wel eens anders geweest als ik de verhalen lees uit de Musicmaker. Ik hoop dat jullie de komende dagen goed doorkomen met optredens enzo. Jis veel sterkte met de boyz. En jongens let goed op Jis dat ze niet gekidnapt wordt (nou Jis zo'n rijke jonge vooral JONGE Amerikaan niks mis mee toch)
Nou dikke kus en doe de groeten aan Elvis die ligt iets verderop.
Nettie
P.S. Succes Rory met Sonny

singerlana zei

heey gays
ik kwam hier aan in dit Peeep nederland en ik moest al gelijk een dik vest aan doen het is koud hier:(
ik hoop dat jullie veel optredens daar kunnen scoren!
en rory veel plezier met opnemen met sonny!
zwemse iedereen
x lana