zaterdag 29 september 2007

Dag 7, Weg uit Newport



Heej lieve mensen!

Vandaag zijn we vertrokken van onze vaste chillspot in Newport, op de grens van Kentucky en Ohio (de ohio river dwars erdoor) vlakbij Cincinnati. We zitten nu bij de snelweg (geen idee waar we zijn) en we gaan morgen met de Greyhound bus vertrekken naar Nashville, Tennesee.



Om 11 uur moesten we het hotel uit en met de taxi naar dit hotel. Eenmaal aangekomen moesten we eerst wachten met inchecken, dus zijn we maar even naar de guitarshop in Florence gegaan. Rick die heeft er een nieuwe snare gehaald (een F8KING mooie DDrums). We hebben ook nog een dooie slang gezien, altijd lachen natuurlijk!

We zouden nog naar Downtown Cincinnati gaan om nog wat nederlandse bands te gaan checken bij Know Theatre maar dat kwam er niet meer van omdat we geen vervoer terug konden regelen helaas, dus zijn we maar naar de Pizzahut gegaan! Samen met Rick (drummer van Touchin' Tongues) hebben we pizza en kippenvleugels naar binnen zitten werken! Spelen zat er vandaag niet in. We waren allemaal erg vermoeid nog van gisteren en er is hier in de buurt geen club, maar morgen zitten we gelukkig in Nashville!



Morgen gaan we met de bekende Greyhound Bus naar Nashville. In Nashville gaat Rory een solo opnemen op het album van Sonny Hunt! We gaan proberen nog te spelen en we zijn er allemaal van overtuigd dat Sonny ons daarbij zal gaan helpen!

Even een huishoudelijke mededeling! Ik weet niet zeker of ik in Nashville internet heb en deze blog kan bijwerken. Misschien is dit dus de laatste blog, maar ik hoop het niet!

Voorlopig nog tot morgen!!!!

Groetjes!!

1 opmerking:

niek,karin,maaike,tessa zei

Hallo luitjes!
Gaaf dat jullie met de Greyhound bus gaan, echt amerikaans!
Is misschien ook wat veiliger dan rijden met een winkelwagentje! Als we je rijvaardigheid op het filmpje beoordelen, zijn we bang dat dat halen van je rijbewijs nog een hele toer gaat worden, Rory!
Heel veel plezier in Nashville en succes met de opname. We hopen dat jullie er daar in Nashville nog een optreden uit kunnen slepen, zou wel erg leuk zijn!
Veel liefs van Niek, Karin, Maaike en Tessa