maandag 24 september 2007

Day 2 in Cincinnati!



En daar zijn we dan maar weer!

Vandaag was onze eerste 'echte' dag in the states. We werden wakker, ontbeten, en we gaan hier ook weer slapen, een hele dag in Cincinnati! hier volgt een verslag:

Otto vond het nodig om ons om 8 uur al naast ons bed te hebben dus dat volgden we maar op. We zijn naar Downtown Cincinnati gegaan om even daar het leven te checken! De winkels vielen een beetje tegen, het weer was aan de warme kant (34 graden) en onze benen werkten af en toe ook niet mee. zeker niet bij Rory, Ben en Rick want die hadden na het ontbijt nieuwe schoenen gekocht! Ricardo had ze al (trendsetter) dus nu loopt zon beetje de hele band op Vans!



Natuurlijk hebben we nog meer lauwe foto's gemaakt! hier zijn er een paar:







Eenmaal terug in het hotel was het even rustig. Lekker uitrusten, airco aan, sigaretje erbij (inmiddels ook een biertje erbij). Toen hadden we opeens een flitsend idee! Ben en Rory die een 2e oorbel erbij wouden, en Ricardo die zich geroepen voelde om ze te zetten. Een heel gedoe, maar ze zitten erin! (sorry mams)



Morgen staat ons een interview te wachten. Er is een persconferentie van het Midpoint Music Festival. Het festival waar we voor gekomen zijn, dus we moeten morgen goed voor de dag komen!

Wat ik nog even alvast kwijt wil is dat het nog onzeker is of ikd e 2e week internet heb en dus niet zeker weet of ik de 2e week nog steeds de blog kan bijwerken... Ik kan tot vrijdag sowiezo nog gaan bloggen, maar zaterdag word onzeker!

En natuurlijk hadden we weer de GROOTSTE lol op de hotelkamer vandaag! Ik hou het weer voor gezien voor nu, maar morgen belooft weer veel goeds! Wij gaan nu slapen, jullie worden wakker!!

Groetjes!

Rory,Ben, Rick, Kevind en Ricardo

1 opmerking:

Nettie, Wim en Lizzy zei

Hoi boyz,

Weer genoten van de filmpjes en de foto's. Tis wel goed hoor Ben die weblog. By the way het was niet Wim hoor die waarschuwde voor jullie taal... je weet toch dat alleen moeders en zussen
een wijzend vingertje hebben!
Ik hoop wel dat dit de enige live piercing zetting was. We zaten wel even te griezelen. Blij dat het alleen oren waren. Steve O is er niks bij. Kevin koop je ook nog wat van je zakgeld of neem je alles weer mee terug? Ik heb trouwens mail contact gehad met Carlos uit Mexico voor hem moet er ook wat Engelstalig op de weblog. Hij spreekt wel goed Duits dus hij snapt best wel het e.e.a. En jullie fimpjes spreken boekdelen.
Nou veel plezier weer straks en succes met de interviews.

Nettie