zaterdag 29 september 2007

Dag 6, Eindelijk SPELEN!!!



Eindelijk hebben we vandaag op het podium gestaan!!! En goed dat het voelde!!!! Heerlijk!!!!

We haddne om 5 uur bij het Know Theatre afgesproken om nog te soundchecken en alles en om kwart over 9 moesten we spelen. Er waren 5 camera mensen die ervoor gingen zorgen dat we allemaal met ons hoofd op de dvd zouden komen die hopelijk op de CD release party in Dolhuys Dordrecht 14 oktober a.s. te zien zal zijn!



9.00. Bijna tijd en de spanning stijgt want het publiek was een beetje minder dan verwacht. Maarja, the show must go on, dus gingen we het podium op! We begonnen met een eigen nummer: Jungeritar. Al gauw werd het drukker en drukker en bleef het ook druk! Bij het 3e nummer stond het al vol! Heerlijk was dat!

Toen we klaar waren met spelen en opruimen enzo, konden we eindelijk wat gaan drinken, NOT! We werden overspoelt met complimentjes enzo, wat trouwens echt te gek was! IEdereen vond ons geweldig en overtuigde ons ervan dat we er wel zouden komen! Laten we het hopen!



Deze blog is helaas wat later, omdat we met zn allen best moe waren van het optreden en we onze laatste kracht hadden verpeelt om dit filmpje in elkaar te flanzen! Enjoy!!

1 opmerking:

jeannette zei

Jongens toch! Wat gaaf dat jullie zo positief zijn ontvangen, ben hartstikke trots op jullie. Eigenlijk kan ik niet wachten op de verhalen als jullie weer thuis zijn. Dikke pakkerd voor jullie allemaal, Jeannette.