donderdag 27 september 2007

Dag 5!!



Hallo lieve vrienden en familie!!

Vandaag hebben we weer leuke dingen gedaan! We konden dit keer uitslapen want Opper-Otto was met Ingo naar de stad om wat clubs langs te gaan om t evragen of we konden optreden deze avond, helaas is dat niet door gegaan maar we hebben gelukkig niet stil gezeten deze dag!

's Middags zijn we naar White Castle gegaan omdat Rick er zo nodig moest eten. NOOIT MEER!! Het enige voordeel is dat het goedkoop is, maar het is werkelijk niet te vreten! geen aanrader dus!! We zijn daarna weer vrolijk naar onze vaste tent: Johnny Rockets gegaan! Na het eten zijn we naar Cincinnati gegaan en hebben we daar bij wat optredens zitten kijken.



Om kwart over 7 werden we opgehaald door Robert, een programmeur van Midpoint en ook muzikant. Hij had een interview geregeld bij de lokale radio hier en bracht ons er met zn grote Jaguar heen! Ben, Rory Rick en de manager: Jis konden mee, de rest bleef bij Know Theatre. We hebben een beetje verteld over onze muziek, dat we in Nederland geen klompen dragen en dat niet alle Nederlanders blowen. Heel veel lol gehad en een goede praktijk-oefening met Egelse spraak gehad (jaja Hans vd Est! We kunnen het wel! Alleen laten we dta in de klas niet merken!)



Hierna gingen we weer door naar Know Theatre om daar nog wat Nederlandse collega's te checken wat trouwens best vet was! nog voor 12en liepen we naar huis, want we waren moe, en deze blog is net als alle andere blogs, met het laatste stukje energie wat er nog over is geschreven!

Weltrusten en tot morgen!

Rory, Ben, Rick, Kevin en Ricardo

2 opmerkingen:

Nettie, Wim en Lizzy zei

Hallo Tommie, Ieniemienie en Pino,
Ik heb echt f*cking(sorry) hard gelachen; een aflevering uit Sesamstraat. Als het spelen niks wordt kunnen jullie zo naar Hollywood!? Maar... het spelen wordt wel wat. Is het toch vandaag het optreden .. door de tijd raak ik wat van de slag. zie maar. Wens ik jullie weer heeeeeeeeeeeel veel succes. Geen zenuwen want jullie kunnen het. Sterkte met opbouwen help elkaar(lees Kevin) want anders is de speeltijd al voorbij ha ha.

Nettie.

niek,karin,maaike,tessa zei

Hallo luitjes, dat klinkt allemaal wel erg gaaf wat jullie daar meemaken, als we het lezen worden we heus een beetje jaloers! Zo te lezen gaat het met de mannen allemaal prima, maar hoe is het met de meisjes [oftewel Jis en Lana], zorgen jullie daar ook goed voor?
Veel succes met het optreden vanavond, maak er wat moois van!!
Liefs van Niek,Karin,Maaike en Tessa